Zeuren in de zon

De zomer is eindelijk begonnen. Na dagen, weken en maanden verrassend weer is het dan eindelijk zo ver. Volgens het KNMI bestaat er een ‘reële’ kans dat het deze zomer warmer wordt dan voorgaande jaren. Een andere ‘reële’ kans is dat het gros van de mensen aan het einde van volgende week alweer loopt te zeuren dat het te heet is.

Waar menigeen de afgelopen weken vooral aan het klagen was over een overschot aan regen, grijze wolken en een tropisch en klam klimaat zal dit waarschijnlijk niet lang aanhouden. Over het algemeen is de Nederlander ingesteld om te klagen en na verbetering weer te klagen. Eerst is het te warm, dan te koud, dan weer te nat en vervolgens te heet. Gelukkig zijn we in het bezit van een redelijk gevulde portemonnee en is een oplossing niet ver verwijderd. De vakantie komt er weer aan dus de tickets zijn geboekt, de ventilators aangeschaft en de biertjes koud gezet. De zomer staat voor je deur. Hij eindigt trouwens op 23 september. Dan weet je alvast wanneer je weer mag klagen.

[audio:http://www.campusblog.nl/wp-content/uploads/2010/06/Zeuren-in-de-zon2.mp3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.