Kleur bekennen voor een beter uiterlijk

Voor een eerste indruk krijg je maar één kans. Natuurlijk zegt je moeder dat innerlijk telt, maar uiterlijk bepaalt voor een groot deel de eerste indruk. Om hierbij te helpen zijn er kleurconsulenten in het leven geroepen. Ook in Utrecht zijn er kleurconsulenten te vinden.

Bij een kleurconsulent kun je een kleuranalyse laten doen, wat er gewoon op neer komt dat er wordt gekeken welke kleuren bij je huid, haar en ogen passen. Dit wordt gedaan door gekleurde doeken naast je gezicht te houden. Aan de hand hiervan wordt bepaald wat voor type je bent en krijg je een kleurenwaaier zodat je tijdens het winkelen in ieder geval de goede kleuren meeneemt.

Klinkt niet verkeerd, denk je misschien. Het prijskaartje dat hieraan hangt is vaak niet minder dan €80. Dat lijkt nogal wat voor een beetje advies. De redenering van kleurconsulenten is als volgt: na de kleuranalyse ga je goedkoper kleding inkopen omdat je daarna miskopen voorkomt en op den duur heel je garderobe bij elkaar gaat passen.

Prijzig of niet, er is interesse voor want ook in Utrecht zijn er verschillende kleurenconsulenten te vinden. Is het allemaal nog wat vaag of gewoon benieuwd hoe het in zijn werk gaat kijk onderstaand filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.