Skate, skatet, geskatet op de Skate Parade

Wie heeft het niet gezien, de stoet in wit geklede skaters die afgelopen vrijdag de binnenstad van Utrecht ‘onveilig’ maakten. De laatste Utrecht Skate Parade (USP) van 2010 rolde onder begeleidng van een muziekwagen door de stad.

Omdat het de laatste rit van het seizoen was, was het thema ‘White Skate’. ”Nu het al vroeg donker wordt, moesten we iets bedenken om op te vallen”, vertelt voorzitter en routeleider Christiaan Offringa. ”En hoe val je beter op in het donker dan door wit te dragen?”. Het grootste deel van de ruim driehonderd deelnemers verscheen dan ook in het wit aan de startstreep.

Regenvrij

De weergoden waren de USP (www.u-skateparade.nl) goed gezind. Nadat het de twee weken hiervoor afgelast moest worden vanwge het weer, kon de tocht vrijdagavond uitgereden worden. De eerste echte druppels vielen niet lang nadat het eindsignaal had geklonken. Het eindfeest dat was gepland in het Grifftpark moest wel afgelast worden. Maar de echte die hards konden zich de rest van de avond vermaken in discotheek Brothers in Bunnik.

CampusCam reed ook mee deze avond, al was het dan niet op skates. Houdt CampusCam in de gaten voor het gehele verslag van deze avond, inclusief specatulaire beelden geschoten vanaf een meerijdende motor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.