Een tattoo voor je club, liefde of een rage?

Echte clubliefde wordt soms vereeuwigd met een tatoeage, maar wanneer is nu het juiste moment om dat te doen? Bij de Utrechtse tattoo- en piercingshop Skin-Art merken ze nog vrij weinig van het succes van FC Utrecht. De Utrechtse voetbalclub doet het goed in de competitie en speelde zelfs vorige week het grote Liverpool behoorlijk zoek. “Het is moeilijk te zeggen wanneer mensen meer FC Utrechtlogo’s op hun lijf willen hebben, ik kan er echt geen touw aan vastknopen.” Vertelt Jordy die werkt bij de tatooshop. “Twee jaar geleden waren er ineens heel veel mensen, die een Domtorentje wilde of alleen het logo en toen speelde FC Utrecht eigenlijk alleen maar goed in het Bekertoernooi.”

Nog even wachten

Toch moet het te maken hebben met het succes van de club op dat moment. Er zullen maar weinig fans van Feyenoord zijn die deze periode willen vereeuwigen met een onuitwisbaar plaatje op hun lichaam.

Amsterdam

Volgens Jordy is in Amsterdam de aanvraag voor het club-logo een stuk groter. “Een collega van me die daar een shop heeft moet nu echt supervaak die kabouter tatoeëren . Ik denk dat het vooral met het kampioenschap te maken heeft. Zodra een team daar een kans op maakt zie je dat er meer vraag naar is.”

De rage komt nog

In Utrecht kan de rage na het goede Europaleague optreden misschien weer een opleving krijgen, of de fans wachten misschien tot dat het NOG beter gaat. Een tip van Jordy voor de fans die een tattoo nemen: “Laat de tattoo niet zetten met een datum voor dat het zeker is dat ze hebben gewonnen.”

Eén gedachte over “Een tattoo voor je club, liefde of een rage?

  • 3 oktober, 2010 om 17:31
    Permalink

    Kabouter?! Het is het gelaat van de Griekse held Ajax. Een dappere man, stoere baard, helm en al. DUS GEEN KABOUTER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.