Het geluid is nog steeds niet geraden…

Het is het radiospel dat menig Nederlander de hersens laat kraken: het geluid. Op Q-music wordt tenminste eens per een uur geluid afgespeeld dat voor iedereen herkenbaar is. Althans, dat denken de luisteraars. Als je ‘het geluid’ weet kun je namelijk rekenen op een prijs van 49 300 euro.

Het geluid startte met een bedrag van 2 500 euro. Bij ieder fout antwoord komt er 100 euro bij. Er zijn ondertussen dus al 468 keer een fout antwoord gegeven. Hiervan zijn echter wel een aantal dezelfde antwoorden. Dit is opmerkelijk, want alle onjuiste antwoorden zijn te vinden op de website van Q-music.

Tips

Wanneer het prijzengeld een bepaalde grens passeert, worden er door de jury van Q-music tips gegeven. Dit moet de luisteraars helpen bij het ontrafelen van ‘het geluid’. Dit maal waren de tips ‘2+2=4’ en ‘het geluid zit achter slot en grendel’. Echte breinbrekers dus.

Ook winnen?

De afgelopen jaren zijn er meerdere edities verschenen van ‘het geluid’. Vaak lag het prijzengeld rond de 50 000 euro toen het geraden werd. Een aardige zak duiten dus. Denk je goede oren te hebben en wil je ook een gokje wagen? In het bijgevoegde filmpje kun je het geluid van september 2010 beluisteren. Pas op, want als je het eenmaal geluisterd hebt, denk je aan niets anders meer!

Link naar het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=j9ZbhxTfgEs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.