Stunten: zonder gevaar, met lol

Een actiefilm; spanning, sensatie en gevaar.
Als je er een kijkt komen er altijd special effects en stunts in voor. Maar hoe stunts eigenlijk gedaan worden daar staat men niet snel bij stil en kun je dat zelf ook?

Uit een brandend raam springen. Geschept worden door een auto. Een groot gevecht en al dat bloed. Als je films kijkt lijkt het zo echt en fantaseer je over hoe het gedaan wordt.  Gelukkig raakt er nooit iemand gewond maar het is toch niet niks. En wat het leuke is, je kunt het zelf!

Er zijn workshops die je kunt volgen en waar je zelf stunts kunt doen. Ook in Utrecht kun je dit doen aan de Kanaaldijk. Met dit uitje ben je stuntman voor een dag. Zo is het mogelijk om  een filmgevecht te houden of een cursus te special effects make-up volgen. Hierin zal je  met behulp van make-up wonden creëren bij je groepsleden.  Ook zou je kunnen laten wegblazen door een “explosie”, dan zweef je aan een touw door de lucht. En voor de liefhebber is het ook nog mogelijk om een workshop stuntrijden te volgen en een eind weg te driften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.