DJ worden doe je zo

Binnenkort neemt CampusTalk een kijkje in het leven van een beginnende DJ. Thom de Jong, oftewel DJ Blue Carme laat zien hoe hij aan de weg aan het timmeren is. Hartstikke leerzaam, maar wie niet wil wachten op de uitzending kan op internet al allerlei tips and tricks voor beginnende discjockeys vinden.

Online les

Zo biedt de Hema, of all places, een online DJ cursus aan. Binnen twee weken kan je in 18 lessen de basisprincipes van het plaatjes draaien leren. Omdat het een online cursus is, kan je zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat. Maar of de Hema de beste leerschool is, dat is de vraag.

Handige sites

De cursus van de Hema kost je wat munten , maar er zijn ook sites waar je gratis tips kan vinden. Zo geeft www.djworden.com je niet alleen tips voor het draaien, maar ook met welke apparatuur je dat het beste kan doen.Een DJ zonder spullen is als een schilder zonder kwast. Let wel op,  wie deze site gemaakt heeft is onduidelijk en er zijn geen contactgegevens te vinden. Voor een vergelijkbare site klik hier.

Tiësto

Tot slot nog een tip van een meester : ” Play only what you really like yourself, but always try to please the crowd within your personal taste”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.