Molloten kruipen weer uit de grond

Voor “ Wie is de Mol” fans, ook wel Molloten genoemd, komt de grote dag snel naderbij. Zes januari 2011 zal een nieuwe reeks kandidaten zich wagen aan een zenuwslopende reis door El Salvador. Op zoek naar de judas in hun midden. De zo gevreesde ‘Mol’.

Ook deze keer is het weer een zeer gemêleerd gezelschap, dat voor de queeste naar de heilige graal, 22.000 euro, is uitgekozen.  Naast  Jan Kooijman, Anna Drijver, Horace Cohen en Pepijn Gunneweg gaat het om Art Rooijakkers , Soundos el Ahmadi, Patrick Stoof, Hanna Bervoets, Miryanna van Reeden en Karin de Groot.

2010

Vorig jaar was het Frits Sissing die er met de hoofdprijs vandoor ging. Hij had zijn zinnen vanaf het begin van het programma al op ‘mol’ Kim gezet. Volgens Sissing is het vooral de kunst om volledig op je gevoel te vertrouwen en daar niet meer  aan te twijfelen. “Eenmaal een keuze gemaakt, dan moet je daar voor de volle 100% voor gaan.” Voor molfans wordt het vanaf zes januari weer een hectische periode van afleveringen uitpluizen, theorieën vergelijken op fora en het  zoeken naar geheime aanwijzingen in de groepsfoto’s.

Presentator Pieter Jan Hagens heeft al gemeld, “Dit wordt het spannendste seizoen tot nu toe!” Let the games begin!

Een gedachte over “Molloten kruipen weer uit de grond

  • 5 december, 2010 om 00:38
    Permalink

    Geen teen -1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.