164 XXX

Ze zijn nog heel even in Utrecht: de grootste borsten ter wereld. Het stel is van de Amerikaanse Chelsea Charms en werd mede mogelijk gemaakt door haar plastisch chirurg. De Amerikaanse Charms is de grote trekpleister van de halfjaarlijkse KamaSutrA beurs die tot zondagavond te bezoeken is in de Jaarbeurs Utrecht.

Maar liefst 25 kilo zeult de 31-jarige Charms iedere dag met zich mee. Dat is net zoveel als 5 grote zakken aardappelen uit de supermarkt of een volwassen Golden Retriever. En de speciale implantaten zorgen ervoor dat Charms borsten nog groter groeien dan ze nu al zijn.

Fataal
Niet geheel ongevaarlijk. Het is algemeen bekend dat borstvergrotingen nogal eens voor problemen kan zorgen. Zo overleed vorige week de Duitse Big-Brother ster Carolin Berger aan een mislukte borstvergrotende operatie. Maar ook mannen moeten oppassen voor rondborstige vrouwen. Zo vermoorde Claire Smedley (cupmaat 40LL) bijna haar man tijdens het vrijen. De man werd bedolven onder de borsten van zijn 27-jarige Britse vrouw en stopte na een tijdje met ademhalen. Gelukkig kwam hij na enkele minuten weer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.