Als een sterretje niet meer genoeg is

CampusTalk was op bezoek bij Utrecht Inkt, de oudste tattooshop van Utrecht, waar Rik een levensgrote tattoo van de Dom op zijn rug liet zetten. Maar niet alleen zijn rug staat nu vol met tattoos. Op de rest van zijn lichaam zijn ook decoraties te vinden. En hij is niet de enige. Hoe komt het toch dat het toch nooit blijft bij één tattoo?

Het is pijnlijk, die naald met inkt die in je lichaam prikt. Blijkbaar werkt dit toch verslavend, geeft het een kick. Een zoektocht langs verschillende internetfora maakt duidelijk dat er heel wat ‘verslaafde’ personen zijn, naar eigen zeggen. Een officieel onderzoek naar dit onderwerp is niet te vinden.

Oogbaltattoo

Tattoos worden groter, maar ook gekker. Als je hele huid al vol staat, moet je toch nog een ander uniek plekje vinden voor een plaatje.  Een tattoo aan de binnenkant van je lip, of nog erger, op je oogbal. Dit laatste is een trend bij gevangenen in de VS. Een ruige vent moet je misschien ook wel zijn.  Een naald met inkt prikt in het wit van de oogbol. Het is zó pijnlijk, dat er wel plaatselijk verdoofd moet worden. Er kan gekozen worden voor een plaatje, maar wat ook erg populair is, is het gebruik van één kleur in de ogen. Bijvoorbeeld rood, om bloed doorlopen ogen uit te beelden. Risico’s zijn er natuurlijk wel. Mocht de tattoo gaan onsteken, dan kan het zo zijn dat je blind wordt.

Hype

Tatoeëerders verwachten dan ook niet dat het een hype wordt, daarvoor is het veel te riskant. Mocht je nou toch zin hebben in creepy ogen? Er zijn altijd nog lenzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.