Amsterdamsestraatweg goes Hollywood

Een oase van roze, glitter, strasstreentjes en pluche. Als dit je bekend voorkomt, ben je
waarschijnlijk al eens bij hondenwinkel ‘Tinkebell’ binnen gestapt. Tinkerbell is de enige winkel in Utrecht waar je een complete garderobe voor je chihuahua kunt kopen. Van een leuk slaapshirtje, badjas tot zelfs een gecustomized laklerenregenjasje.
Trotse eigenaresse Diana van der Hoeff spendeert het grootste gedeelte van haar dag achter de naaimachine, ploeterend aan het zoveelste (neppe) bontjasje, dat haar behaarde klanten tegen kou moet beschermen.
Rage
De rage, die ooit begon bij aandachtshoer Paris Hilton, is volgens Diana nu ook voorgoed geworteld in de Nederlandse grond. “Ook Nederlandse vrouwen zien nu in, dat mode niet stopt bij henzelf. Ook hun hondjes moeten er aan geloven.” zo vertelt Diana. De crux zit hem in het feit dat de beestjes, eenmaal verwend met een gewatteerd winterjack, niet meer zonder hun behaaglijke jasjes kunnen. Trek je ze hun kloffie uit dan liggen ze te rillen van de kou. Diana zelf denkt dat dat niet zo’n probleem is. “Baasjes kopen hun hondjes juist vaak, omdat ze het leuk vinden om hun lievelingetjes op te tutten en aan te kleden . Ze behandelen het dier als hun eigen kind en stoppen niet met het kopen van kleren totdat hun hondje zijn laatste adem uitblaast. “Je kinderen laat je toch ook niet zonder kleren de deur uit gaan?”
Laten we hopen voor Diana, dat ze gelijk heeft. In dat geval gaan zij en haar winkel een glittergouden toekomst tegemoet.


Tinkerbell weergeven op een grotere kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.