Feeders en feedees

Mensen die zeer zwaarlijvige vrouwen voeden voor eigen genot. Een apart verschijnsel, maar het bestaat. Deze trend zet zich al jaren voort. De feedees (vrouwen) wegen gemiddeld 150 kilo en blijven maar constant gevoed worden door de feeder (man). De achterliggende reden van dit gedrag kan meestal met een slechte jeugd te maken hebben. Hoogstwaarschijnlijk is het slechte zelfbeeld dat ze van henzelf hebben.

De onzekere feedees zijn meestal afhankelijk van de feeders. Vooral als de feedees niet eens zelfstandig uit bed kunnen komen. Je zou denken dat deze vrouwen het afschuwelijk vinden. Maar integendeel, samen met haar feeder geniet ze ervan om ‘vetgemest’ te worden. Van een sociaal leven is er meestal geen sprake. De feeder voedt en verzorgt de feedee.

Maaltijd

De mannen prijzen het uiterlijk van de te dikke dames de hemel in waardoor ze voortdurend ongezond eten binnenkrijgen. En dan niet zomaar een maaltijd. Chipszakken, patat, frikadellen, hamburgers, chocolade, milkshakes worden als een maaltijd bestempeld. Ze krijgen een dagelijkse hoeveelheid binnen waar een mens met normaal gewicht een maand mee kan doen.

Lust

De feedees zijn geen slachtoffers. Althans zo zien ze henzelf niet. Ze waarderen de aandacht die ze van de feeder krijgen en noemen het een ‘seksueel’ genot om zo zwaar te mogen zijn. Samen met de feeder deelt ze dat gevoel. Er zijn zelfs forums waar de vrouwen hun mening delen en elkaar adviseren om zoveel mogelijk aan te komen. Buitenstaanders zien het gewicht bij die vrouwen als een last.


Uitzending van een Amerikaanse Talkshow met als gasten feeders en feedees
:

Voorbeeld

In Nederland kwam dit onderwerp drie jaar geleden ter sprake bij Jensen. Ook in dit land zijn er feeders te vinden. Zo ook mannen die misbruik maken van de situatie, want het kan uit de hand lopen. Bij obesitas kunnen er gevolgen bij komen kijken: hartziektes, suikerziekte, hoge cholesterolgehalte, miskramen etc.

Reactie van een blogger:

“Vol afschuw keek ik naar Jensen, getipt door MissTerious. Wij hebben Mike een beetje gekend van verhalen. We spraken met een medeblogster die door hem in de zeik genomen werd en inmiddels depressief was. Ook een erg stevige meid. Op dat moment at hij van 2 walletjes.. In Brabant had hij Roor zitten en in Utrecht zat zij. Ik noem haar J. Ik sprak dus J. het was vreselijk wat hij beide meiden aan deed.Voor mij komt het er op neer dat Mike geen geweten heeft. Een egoïst die labiele meisjes opzoekt uit achterstandswijken en ze vetmest (niet mijn verzinsels maar bewezen). Maargoed. Mike en Jessica, zijn nieuwe labiele aanwinst, vonden het nodig om in de publiciteit te treden met hun verhaal. Jessica is 22 jaar oud en inmiddels 150 kilo. Ze was 100 kilo toen ze verkering kregen. Inmiddels zijn ze 1½ jaar samen. Ze moet nog 20 kilo aankomen van Mike. Dan is ze perfect. Ook willen ze een kindje. Inmiddels heeft ze al een miskraam gehad.”

Bron citaat: kimmsallabimm.web-log.nl / 2008

Filmpje over Feeder Mike en Feedee Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.