Ongekende kijkcijfers Boer zoekt Vrouw!

Het succes van Boer zoekt Vrouw lijkt niet meer te stoppen. Bijna iedere week kijken ruim 5 miljoen mensen naar dit programma. Afgelopen zondag behaalde Boer zoekt Vrouw een kijkcijferrecord van maar liefst 5.105.000 kijkers. Nederland zit iedere week dus een uur aan de buis gekluisterd om het liefdesleven van vijf boeren te volgen. Maar wat is toch het geheim?

Geheim
Daar is geen vinger op te leggen, of toch wel? Misschien is het de gewoonheid? Mensen krijgen namelijk het gevoel naar een echte wereld te zitten kijken. Maar niets is wat het lijkt. Uren film worden terug gebracht naar enkele minuten. En de afleveringen zijn gemonteerd nadat de editor de afloop al weet. Verhalen worden op deze manier gestuurd. Zo weet men al, wie uiteindelijk overblijven en wie dus hopeloos verliefd worden op elkaar. Zo echt en gewoon is het dus niet.

Kneuterigheid
Of is het toch die kneuterigheid. De pannen vol aardappels, de groenten uit de eigen achtertuin en natuurlijk de gebakken appeltaart. Prachtige grote landhuizen met een heerlijk stuk grond, wie droomt daar nou niet van? Wij Nederlanders verlangen naar toen, dat is een gegeven.

Seizoen zes
Ondertussen zijn we al bij seizoen zes aangekomen en zijn de kijkcijfers alleen maar blijven stijgen. Al eerder, vorige week, behaalde het KRO-programma een record, maar het aantal kijkers van afgelopen zondag deed iedereen verbazen. Op naar volgende week!

Kijkcijfers per jaar op een rijtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.