De ontknoping

Nog een paar uurtjes wachten en dan zullen we eindelijk weten wie de winnaar is van het populaire programma The Voice of Holland. Vanavond zal het gaan tussen de finalisten: Pearl Jozefszoon, Leonie Meijer, Kim de Boer en de gedoodverfde winnaar Ben Saunders. Het beloofd een spetterende show te worden want naast de topfinalisten treden er ook een aantal grote artiesten als Marco Borsato, Bruno Mars, Adele, Duffy en Trijntje Oosterhuis op.

Het programma The Voice of Holland onderscheidt zich van andere talentenjachten door de auditie rondes anders aan te pakken. Zo kunnen de coaches de auditanten tijdens de auditie in eerste instantie niet zien. Als de coaches de stem goed genoeg vinden om door te gaan drukken zij op een knop en zien dan pas welke persoon erbij de stem hoort. Op deze manier hoop de show alleen het échte talent eruit te pikken. Uiteindelijk is het doel van de show om iemand naar buiten te brengen met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid.


Coaches
De coaches zijn Roel van Velzen, Nick en Simon, Angela Groothuizen en Jeroen van der Boom. Zij hebben gedurende het programma de talenten gecoached met behulp van bevriende producers en muzikanten uit de muziekindustrie. Ze trainden met hun talenten en stoomden ze klaar voor het leven als artiest.

Verloop
Al voor de audities op televisie is er een strenge selectie geweest, zodat er uiteindelijk maar een klein aantal talenten door zouden gaan. Via internet hadden 7.000 mensen zich aangemeld, hieruit zijn uiteindelijk de 150 grootste talenten door gegaan naar de audities. Tijdens de audities mochten de kandidaten kiezen in welk team zij het liefst wilden komen. Hierna volgde de ‘Battle’ waarin de kandidaten uit het zelfde team het tegen elkaar moesten opnemen. De beste 24 overgebleven talenten zijn doorgaan naar de live shows waar elke week twee kandidaten zijn afgevallen.

Finale
In de finale staat het beste talent van elk van de vier coaches. Aangezien Ben Saunders al vanaf zijn auditie de populairste kandidaat is, zal Van Velzen alvast wel een feestje hebben voorbereid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.