Help mee als berendokter in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Teddy heeft zijn knuffelpoot gebroken en zijn oog ligt er ook nog af. Zit je nu al te huilen op je stoel en wil je die arme beer helpen? Dan kun jij aan de slag. De Utrechtse afdeling van de internationale federatie voor geneeskundestudenten (IFMSA) is op zoek naar berendokters voor het jaarlijkse Teddy Bear Hospital in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Op 22, 23 en 24 maart is het teddy-ziekenhuis open, waar vijfhonderd kleuters met hun knuffel naar het WKZ komen. Een aantal voorwaarden zijn er wel: je moet stressbestendig zijn, tegen watten kunnen en behendig zijn met naald en draad. Een opleiding geneeskunde is ook een vereiste. Help jij teddy en zijn baasje? Je kunt je online aanmelden als berendokter op de website van de IFMSA-Utrecht.

2 gedachten over “Help mee als berendokter in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

  • 24 maart, 2012 om 15:10
    Permalink

    Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.