Onbekend maakt onbemind

Als je de titel leest doet dit je denken aan: ‘Wat de boer niet kent dat vreet ie niet.’ Laat je in dit geval niet leiden, want nu is er inderdaad nog sprake van onbekend maakt onbemind. Misschien dat deze mensen nu wel bekend én dus bemind worden.

Bekend

Wist je namelijk dat er een site bestaat waar een heel overzicht is van Utrechtse artiesten? Hier kun je alle achtergronden lezen van een aantal artiesten. Neem bijvoorbeeld Ronnie van Bemmel. Een Utrechter in hart en nieren. Check filmpjes op YouTube en neem gerust een kijkje bij een van de andere artiesten. Het is niet voor niets dat er een hele site om deze Utrechters heen bestaat. Deze mensen zijn in hun omgeving dus wel bekend.

Bemind

Leef je eens in, in de stad waarin je woont en pik de artiesten mee. Volgende keer als je het buurtcafé inloopt heb je misschien wel het aanstekelijke refrein te pakken. Voel jij je op je gemak en je wordt bemind door de vaste gasten!

Een voorbeeld van Ronnie:

Een gedachte over “Onbekend maakt onbemind

  • 27 februari, 2011 om 23:00
    Permalink

    Ik moet morgen met de Featured Image aan de gang, maar mijn flash crasht de hele tijd enorm! En dan loopt alles vast. Sorry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.