Stemmen!

Woensdag 2 maart 2011 kunnen we gaan stemmen voor leden van de Provinciale Staten. Teleurgestelde sceptici zullen misschien zeggen dat stemmen weinig uitmaakt, maar trek je daar niks van aan. De provinciale verkiezingen zijn namelijk best belangrijk.

Als je eenmaal hebt besloten dat je wilt gaan stemmen, dan is de volgende vraag natuurlijk: op wie? Laat je niet misleiden door veelbelovende teksten op flyers, maar neem de tijd en lees de verkiezingsprogramma’s.  Wil je meer oplaadpunten voor je elektrische auto? Wil je lagere belastingen? Of vind je juist dat subsidies en belastingen wel goed terechtkomen?

Misschien zijn de hierboven gemaakte links wat kort door de bocht. Probeer nuances in partijen te herkennen. En doorzie ontwijkende antwoorden van politici.

Voor wie weinig tijd heeft om verkiezingsprogramma’s door te lezen, is er natuurlijk altijd nog de Stemwijzer. De meningen hierover zijn echter nogal wat verdeeld. Maar beter iets dan niets. Stemmen is belangrijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.