Terrasdagteller: 1

De eerste terrasdag is een feit. Vandaag 17 februari 2011 was de eerste dag dat men weer buiten van een drankje kon genieten. De zon scheen aan een strakblauwe hemel en direct zaten alle Utrechtse terrasjes vol.

Anders was het wel voor de voetballers van FC Twente, zij moesten vandaag in Rusland een wedstrijd spelen bij -14 graden Celcius! De spelers hebben onder luid protest en met bivakmutsen op de wedstrijd gespeeld tegen Rubin Kazan. De kou heeft FC Twente in ieder geval geen windeieren gelegd. Ze wonnen met 0-2.

De spelers van FC Utrecht zullen daarom vandaag bij uitzondering wel blij zijn dat zíj niet meer in de Europa League spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.