Winterse file

Urenlang rode auto’s tellen, naar de radio luisteren en scrabble-voor-op-reis spelen. De voorjaarsvakantie is begonnen en dus gaat Nederland massaal op wintersport. Zo’n 300.000 Nederlanders zijn vandaag vertrokken naar hun favoriete ski-land.

Op Facebook en Twitter worden door klagende Nederlanders quotes geplaatst over de files. Zo twitterde Shannon: “Die boom is best mooi, maar na een uur dezelfde boom heb ik het wel gezien. IK WIL SKIEEN!” en liet Michiel via Facebook het volgende weten: “Die dame in de auto naast me zit al een half uur naar me te knipogen. Ik wil hier héél graag weg.”

In Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland stonden de auto’s vanochtend al vast. Op de A43 richting Albertville in Frankrijk komt het verkeer maar moeizaam vooruit. In Duitsland en Oostenrijk is het verkeer volgens de ANWB niet veel sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.