Utrechters houden van Sushi

Je viert geen carnaval. Je hebt geen kater en je verveeld je enorm. Het is zondag. Een dag waarop niets te doen is. Tenminste als je niet verder dan Utrecht hebt gekeken. Want ja, in Utrecht zitten alle Sushi workshops voor de komende maand vol. Maar in Amsterdam kun je op 6 maart 2011 nog terecht.

Een workshop om van die Japanse rijsthapjes te maken. Drie uur lang heb je de tijd om te oefenen. Groene thee, sake en de nodige uitleg, slepen je door de workshop heen. Het is de bedoeling dat je daarna zelf aan de slag kunt. Om dat te stimuleren krijg je na de workshop een heuse goodybag mee naar huis. En wat zit daar dan in? Natuurlijk de recepten die tijdens de workshop zijn behandeld. Maar ook sojasaus, een sushi matje, een sushibakje incl. zelfgemaakte sushi en tjopsticks.  

Op de 2de Schinkelstraat in Amsterdam kun je om 12.00 uur terecht. Mocht je al te lang voor je uit gestaard hebben… Om 16.00uur wordt de Sushi workshop herhaald. Check de website voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.