Cursus babygebaren moet communicatie verbeteren

Je baby beter begrijpen, welke ouder wenst dat niet. Een cursus babygebaren moet uitkomst bieden en wordt steeds hipper. Het lijkt een nieuwe taal die steeds meer om verspreiding en verduidelijking vraagt.

De cursus moet allereerst meer uitleggen geven over de achtergrond en historie van babygebaren. Ook worden er instructies gegeven over het toepassen van de methode. Je krijgt antwoord op de vragen ‘wanneer kan ik het beste beginnen met de gebarentaal’, ‘wat zijn de eerste gebaren waar ik mee te maken krijg’ en ‘waar moet ik op letten wanneer ik de babygebaren gebruik’? In het laatste stadium gaan de cursisten in op de ervaringen die zijn opgedaan en wat zij al dan niet nog meer willen leren.

Het is ook mogelijk om de cursus thuis te doen, door middel van een boek waar alle benodigde informatie in staat. Wellicht liggen de ouders over tien jaar bij de babies in de box mee te brabbelen, met een rammelaar in hun hand. Om over het over en weer van gebaren met handen en voeten nog maar te zwijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.