De iPad 2 komt naar Utrecht

Het nieuwe speeltje van Apple kon gisterenavond voor het eerst gekocht worden in de Verenigde Staten. Zoals bij elk nieuw product van Apple, stonden er nu weer rijen voor de Apple Store. Vanaf 25 maart is de iPad 2 ook te koop in Nederland, bijvoorbeeld bij de Apple winkel in Utrecht. Vorige week werd in Californië de iPad 2 geïntroduceerd tijdens een keynote van Steve Jobs

Zoals bij elk nieuw product van Apple, blijft Amerika het eerste ‘release-land’. Nederland is vaak een van de laatste landen waar Apple-producten te koop zijn. Daarnaast is de voorraad altijd erg klein, waardoor veel klanten met lege handen huiswaarts keren. Met deze iPad zullen de zelfde problemen voorkomen, omdat het in Amerika al veel mensen zijn teleurgesteld. In Utrecht zal het product in verschillende winkels beschikbaar zijn, maar die zullen er de eerste weken veel op voorraad hebben. Dus de die-hard Apple fanaten zullen al vroeg voor de Apple winkel in Utrecht staan op 25 maart, om dat nieuwe speeltje van Apple in handen te krijgen.

De iPad 2 is de jongere broer van de eerste iPad. Hij is veel dunner en is ook veel lichter qua gewicht. Van binnen is de iPad 2 voorzien van verschillende technische snufjes. Zo is hij sneller en heeft hij meer geheugen. Daarnaast zit er ook een camera op de iPad 2, hiermee kun je beeldbellen met anderen. Hiervoor moet je wel over Wi-Fi beschikken, een van de minpunten van de iPad 2. Kopers kunnen kiezen uit twee kleuren, namelijk wit of zwart.

Zo ging het bij de iPhone lancering aan toe:

En volgens Conan O’Brien worden de Apple-medewerkers arrogant:

Een gedachte over “De iPad 2 komt naar Utrecht

  • 9 maart, 2012 om 07:31
    Permalink

    We saved that in order to my favorites site listing and you will be examining back again before long.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.