Ella Vogelaar de cel in

Vanmiddag op het Domplein is Ella Vogelaar een symbolische cel ingestapt. Ze deed dit om aandacht te trekken voor de plannen van het huidige kabinet om het illegale verblijf in Nederland strafbaar te maken.  De Nacht van de Vervanging, zoals de protestactie heet, heeft behalve een cel op het Domplein ook in andere steden protestacties georganiseerd.

In Amsterdam geven enkele BN’ers en politici illegalen zonder verblijfsvergunning een nacht onderdak, in Eindhoven wordt er door GroenLinks, SP, CDA, PvdA ’s avonds gegeten in de Catharinakerk en Den Haag houdt het zakelijk met een gesprek over de gevolgen van de strafbaarstelling in het Nutshuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.