Late goal de Kogel redt punt voor FC Utrecht

FC-Utrecht heeft in de eredivisie voor de zesde keer op rij gelijk gespeeld tegen Roda JC. Leon de Kogel scoorde in de 82e minuut, stelde daarmee een punt veilig en zo kreeg FC Utrecht meer dan het eigenlijk verdiende. Utrecht was op achterstand gekomen in de 32e minuut. Wuytens vloerde in de 16 meter Roda middenvelder Janssen en Mads Junker schoot de penalty onberispelijk in, 0-1. Utrecht staat nu op de 8e plek.

Utrecht wist dus niet het verdriet van het verloren bekerduel van afgelopen donderdag, 1-0 Twente, om te zetten in een overwinning. Lichtpuntje is wel het doelpunt van de jonge spits Leon de Kogel. Het is het tweede doelpunt van de spits maar hij vond zelf niet dat hij de wedstrijd had gered.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.