Gemakkelijk in de hand: de nepvagina

Wanneer je al even droog staat, lang geen (of nooit een) vriendin hebt gehad of gewoon zin hebt het eens te proberen: ze zijn verkrijgbaar. Bij de Miranda XXL op de Amsterdamsestraatweg vind je de pocketversies van het vrouwelijk geslachtsdeel.

Daar liggen ze in verschillende soorten en maten. Maar als je hem (of haar) echt overal mee naartoe wil nemen, moet je gaan voor de zogeheten “Fleshlight“. Deze kan vibreren, is handig in het gebruik, past gemakkelijk in de tas en aan de buitenkant doet het denken aan een zaklamp. Nog discreet ook.

De nepvagina’s worden gemaakt van soft touch materiaal – gelachtig – en heeft “sterke kenmerken” van echte huid. Het is ook nog uitneembaar en goed schoon te maken. Wel zo fijn. Goedkoop zijn ze alleen niet. De prijzen lopen op van 45 tot zo’n 70 euro, afhankelijk van het merk.

Echt geïnteresseerd? Ze hebben ze ook met het gevoel van een anus of mond. Voor ieder wat wils, in de privacy of your own bedroom.

Hier een introductiefilmpje, “Unboxing the Fleshlight”

2 gedachten over “Gemakkelijk in de hand: de nepvagina

  • 13 april, 2011 om 09:32
    Permalink

    Grappig hoe ineens eerdere CampusCam items worden gerelateerd aan meer actuele producties. RTV redacties bouwen zo een interessant archief.

  • 21 maart, 2011 om 19:45
    Permalink

    Mooi filmpje D-bag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.