Ondiep vereeuwigd op Nike jacket

Van straatjochie uit Ondiep tot topvoetballer in Milaan, Wesley Sneijder. Samen met Nike heeft hij een jas ontworpen. Op de leren jacket zijn symbolen afgebeeld die verwijzen naar zijn jeugd, carrière en privéleven. Een afbeelding van zijn oude woonwijk Ondiep mocht niet ontbreken.
De zogenaamde ‘Nike Destroyer Jacket’ staat bekend als een streetfashion icoon toegeëigend door verschillende subculturen. Vooral op Amerikaanse high schools en universiteiten zijn de jassen populair.

Om elk embleem op de leren jas te begrijpen, heeft Nike een filmpje laten maken. In de mini film ‘Ondiep Born, Milan Made’ brengt de Nederlandse rapper Yes-R, de jas bij Wesley Sneijder in Milaan. Aan de hand van elk embleem, blikken zij samen terug op het leven van Wesley.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.