Rotonde reclame

Rotondes, grote cirkels in de weg die zorgen voor een constante stroom van auto’s. Normaal zijn de betonnen cilinders versierd met groene planten en kleine bomen om het geheel op te fleuren. De provincie Utrecht bezuinigt op de onderhoudskosten: bedrijven mogen de rotonde huren in ruil voor onderhoud. gebogen reclameborden worden een feit.

Afleiding

Waar er eerder al enorme palen met een grote gele ‘M’, pikante vrouwen langs de A4 en politieke campagnes langs de wegen staan worden nu ook de rotondes gebruikt. “De bedrijven mogen maximaal twee borden plaatsen van 0,5 bij 0,3 meter, anders leidt het teveel af,” aldus een woordvoerster van de provincie.

Frustratie

Rotondes leveren ook veel ergernissen op. Jack de Gelder en wijlen Martin Bril hebben op tv hun ergernis over de rotondes geuit. Misschien dat de rotonde reclames de frustraties enigzins kan wegnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.