Singles lentefeest

De lente is in zicht. Mooi weer, volle terrassen en nieuwe liefdes. Dé tijd voor singles om in actie te komen. “Wanneer je als een muurbloem stil blijft zitten, gebeurt er natuurlijk niets,” aldus Ted van Gelderen. Hij is initiatiefnemer van de ‘Singles Met Stijl-avonden’. Aanstaande zaterdag kunnen vrijgezellen, 40-plussers dansen en in contact komen met, misschien wel, hun ware liefde. Het Singles Lentefeest vindt plaats in Het Vechthuis te Utrecht. En volgens Ted wordt er dit keer flink uitgepakt.

Muziek
In de ene zaal zal de band Skylark een optreden geven. In de andere zaal zal DJ Minne de muziek verzorgen. Nummers aanvragen kan natuurlijk ook. Mocht jouw droomman of droomvrouw toch nog op zich laten wachten, dansen kan in ieder geval altijd. 

Eerste stap
Vind je het lastig om op iemand af te stappen, geen nood. Op het feest zijn namelijk twee gastvrouwen aanwezig. Zij zijn zeker bereid om je her en der discreet te introduceren. “De Singles Met Stijl-avonden worden steeds populairder. We hebben nu gemiddeld zo’n 170 bezoekers. Er zit er dus vast wel eentje voor je tussen,” aldus Ted. Het zijn trouwens niet alleen maar 40-plussers. “Je ziet ze ook van een stuk jonger lopen. Eigenlijk is iedereen welkom.” Succes is niet gegarandeerd, maar zeker wel mogelijk. De stellen die door de singlesavonden zijn gecreëerd, komen nog regelmatig langs voor de gezelligheid. “En wie weet hebben ze nog wel een goede tip voor je!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.