Voetbalplaatjes ruilen

De Galgenwaard, normaal de onneembare vesting van FC Utrecht, stelt zijn deuren open voor verzamelaars van voetbalplaatjes. De voetbalplaatjes kunnen woensdag negen maart van 14.00 uur tot 17.00 uur worden geruild. Ook zullen een aantal spelers acte de presence geven.

Bedelende kinderen

Kinderen die bedelen om voetbalplaatjes bij de supermarkt die ze meegeeft bij boodschappen is een bijkomend fenomeen. Desondanks leveren al die pakjes stickers veel dubbele plaatjes op. Deze dubbele plaatjes zijn dan weer te ruilen op de ruilmiddag in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht. De jonge verzamelaars zijn hard op weg om hun album compleet te maken en kunnen de laatste ontbrekende spelers toevoegen.

Demouge en het verloren voetbalplaatje

Het voetbalplaatje van Frank Demouge stond in eerste instantie niet in het voetbalalbum, maar is nu ook als plaatje te krijgen. Je kan bij de supermarktketen ook zelf als plaatje worden vereeuwigd. Deze plaatjes zijn weer gewild bij de profs. Van ruilen moet je huilen, mits het eerlijk gebeurt. Het kan er namelijk best heftig aan toe gaan tijdens het ruilen, zo bewijzen twee eredivisiespelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.