Breien tegen kanker

Breien en haken en tegelijkertijd meehelpen aan de strijd tegen kanker. Het kan. Het enige wat nodig is, is een workshopje volgen tijdens de breidagen op 1 en 2 april in Nieuwegein.

Breien is tegenwoordig weer helemaal hip. Een cursus amigurumi (Japans voor kleine gehaakte diertjes), een lesje minishawl breien of een workshop kantbreitechnieken volgen is dan ook totaal niet ouderwets! Alles over breien en haken komt aan de orde tijdens de breidagen. Een mooie bijkomstigheid is dat je door het volgen van sommige workshops ook nog eens een goed doel steunt. Een deel van het bedrag per deelnemer gaat naar de organisatie Pink Ribbon.

Op de site van de breidagen staat allerlei informatie over de te volgen workshops. Het lijkt wel of alle breitechnieken aan bod komen; heeft u ooit gehoord van de nieuwe trend wildbreien? U kunt zich helemaal uitleven met de nieuwste bevindingen op breigebied. Het meenemen van u eigen breibenodigheden is overigens een aanrader.

De breidagen vinden plaats in vergadercentrum NBC in Nieuwegein. Let op: inschrijven is noodzakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.