Kikker in je bil

Met een klassieke “kijk je veter is los”, kun je tegenwoordig niet meer aankomen op 1 april. Dit geldt ook voor het omwisselen van de inhoud van het busje zout met die van de suikerpot. Toch zijn er elk jaar wereldwijd ook genoeg originele grappen van bedrijven en individuen.

Een kleine greep uit de 1-aprilgrappen van vandaag: Diergaarde Blijdorp maakte iedereen wijs dat hun babyijsbeer Vicks binnenkort blauw gespoten zou worden voor een reclame. De beschuitexperts van Bolletje vertelden met een stalen gezicht dat zij nu ook een speciaal beschuitje hadden ontwikkeld voor linkshandigen. En Heineken en Douwe Egberts ‘introduceerde’ de Bierpad waarmee Senseo-gebruikers met hun koffieapparaat een biertje kunnen tappen.

Minder verassend was de 1-aprilgrap van 3FM DJ Frank Dane. Zijn vermeende sekstape werd eerder deze week al bestempeld als 1-aprilgrap, en dit bleek uiteindelijk ook zo te zijn. Natuurmonumenten boekte wel groot succes met hun nieuwe ontdekte ‘Fluitegel’. Het filmpje waarin de nieuwe egelsoort te zien is werd door verschillende media overgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.