Gratis wijn proeven in Utrecht

Wijn wordt steeds populairder over de hele wereld en Nederland kan hier natuurlijk niet in achterblijven. In veel restaurantjes en slijterijen, of speciale wijn winkeltjes kan je dan ook meedoen aan een wijnproeverij. Denk je bij een wijnproeverij aan een tikje decadentie? Tegenwoordig kan je ook gewoon meedoen aan een gratis wijnproeverij.


Er is veel concurrentie op de wijnmarkt, vooral door de goedkopere wijnen in de supermarkten. Door deze ontwikkeling blijven goede maar dure wijnen vaak in de schappen liggen. Om de betere wijnen niet aan hun lot over te laten moeten er soms innovatieve oplossingen worden bedacht. De (online) winkel Grapedistrict is daar een voorbeeld van.

Grapedistrict is een wijnwinkel in Utrecht en heeft sinds de start van deze winkel als een frisse wind voor een kleine revolutie gezorgd in wijnland. Dat hebben ze onder andere gedaan door deze gratis proeverijen die gemiddeld één keer in de maand worden gegeven. Deze gratis avonden worden in bijna alle Grapedistrict vestigingen gegeven. Voor degene die zo’n gratis middag borrelen nu al ziet zitten is er een facebook pagina voor het aanmelden bij een proeverij.
grapedistrict weergeven op een grotere kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.