IJs als religie bij De Hoop in Blaricum

De beste binnen je branche, je zaak in de duurste gemeente van Nederland, en van opening tot sluit meters lange rijen voor de deur. Drie factoren om je onderneming te doen veranderen in een goudmijn. Caroline Kooij van ijssalon De Hoop is echter niet op het grote geld uit; zij wil gewoon heel erg lekker ijs maken.

En lekker ijs maken dat doet ze. De filosofie van Kooij is dat juist doordat het ijs zo goedkoop is, ook zo lekker is. Door het ijs te verkopen voor slechts tachtig cent per bol ligt de omloopsnelheid van het ijs hoog en blijft het huisgemaakte ijs bij De Hoop verser dan vers.

Fietsroute
Alle Utrechters die ook een keer de lekkerste ijsco van Nederland willen proberen zullen voorlopig nog naar Blaricum af moeten reizen: “Een zaak in Utrecht zou ik wel heel leuk vinden, maar ik heb het nu al zó druk met deze ene zaak dat een tweede voorlopig teveel is. Maar we zitten in Blaricum langs een hele mooie fietsroute op nog geen uur fietsen van Utrecht, een mooi halverwege bij een zomerse fietstocht vanuit Utrecht dus!” Klik hieronder voor een Gooische fietsroute inclusief de lekkerste koude tussenstop van Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.