Wandellunch op de Uithof

De meeste studenten zullen niet langer op de Uithof verblijven dan strikt noodzakelijk is. Wie er wel wat langer blijft plakken, zit bij Stef’s. Maar er is veel meer te doen op de Uithof. Ter ere van het 50-jarig bestaan van de campus in onze stad kun je nog twee weken tijdens de lunch een stukje Uithof ontdekken.

Wie denkt dat de rondleidingen saaie wandelingen met gesprekken over architectuur zijn heeft het mis. Iedere rondleiding geeft je een kijkje in de specialismes die op de Uithof aanwezig zijn. Zo kun je een mini-college eye-tracking volgen, waarin je leert hoe een mens reageert op zijn visuele omgeving.

Ons lijkt vooral de sectie op een bruinvis erg leuk om te doen. Al willen we jullie wel aanraden om je lunch dan maar even uit te stellen. Maar we zijn niet de eersten die een uitgeklede bruinvis mogen bekijken.

Ook komt het Repair Café naar de Botanische Tuinen om je te leren hoe je je huishoudelijke apparaten kunt repareren. Deze week kun je hier leren hoe je kleding kunt ‘pimpen’ zodat je er nog langer plezier van kunt hebben.

De rondleidingen starten vanuit de laagbouw van het Van Unnikgebouw, waar de LustrumLounge gevestigd is. Aanmelden kan vanaf een kwartier voor aanvang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.