Amber is overal

De mooiste, spraakmakendste en vreemdste klederdrachten van over de hele wereld zijn deze maand allemaal naar Arnhem verplaatst. Op 1 juni ging hier de vierde editie van de Arnhemse Mode Biënnale van start.

De naam Amber is overal in de stad te zien. Vlagen met haar naam, t shirts en tassen. Ze ontvangt liefdesbrieven en wanneer je je neus goed ophaalt ruik je haar lucht overal. Het is de muze van iedere kledingontwerper en kunstenaar. Door de Arnhemse meisjes wordt ze aanbeden en mannen zijn smoorverliefd op haar. Wie is Amber?

De tentoonstellingen zijn nog te bezoeken tot en met 2 juli 2011. De tentoonstelling van Amber is over de gehele stad verspreid. Het AkzoNobel-terrein waar de hoofdexpositie plaats vindt, de Arnhemse binnenstad en het Museum voor Moderne Kunst Arnhem.


Arnhem Mode Biënnale weergeven op een grotere kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.