Flashmob FC Utrecht op de Neude in Utrecht

De aankomende weken kan het winkelend publiek in de provincie Utrecht worden verrast door een flashmob! En wel door danseressen van FC Utrecht. Op deze manier promoten zij de Open Dag van zondag 26 juni aan. Dus let goed op, want u kunt elk moment verrast worden!

Zo zag het eruit op de Neude in Utrecht:


En zo op de Varkensmarkt in Amersfoort:

Flashmob
Een flashmob is een grote groep mensen die plotseling beginnen te dansen. Vaak begint de flashmob klein met één danser en hier voegen zich steeds meer mensen bij. Een voorbeeld waar heel veel mensen aan meededen was tijdens de ‘Kickoff Party’ van Oprah Winfrey. Hier deden maar liefst 21000 mensen aan mee!!

Kickoff Party Oprah Winfrey:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.