Groen pakketje

Een pakketje versturen. Meestal komt daar geen fiets aan te pas, maar dat is anders bij De Fietskoerier Utrecht. Zij bezorgen alle pakketjes binnen Utrecht en omgeving per fiets en beweren daarmee al zeven jaar de snelste bezorger in de stad te zijn. 

Een pakketje verzenden in het centrum kan al vanaf zeven euro. Doordat ze weinig stoplichten hebben en file niet in hun woordenboek doorkruisen ze in hoog tempo de hele stad.

Door de fietskoerier te bellen is je pakketje niet alleen sneller op bestemming, maar ben je ook nog eens groen bezig. In tegenstelling tot alle bestelauto’s die de stad door tuffen heeft een fiets natuurlijk geen uitstoot van schadelijke stoffen. Daarmee help je de lucht in de stad dus schoon te houden.

Kijk voor de tarieven en waar de fietskoerer allemaal bezorgd op www.defietskoerierutrecht.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.