Khalid Sinouh over vertrek bij FC Utrecht

De transferperiode betekend een komen en gaan van voetbalspelers. Zo ook bij FC Utrecht. Waar Ricky van Wolfswinkel afgelopen week nog bekend maakte naar Lissabon te verhuizen (Sporting Lissabon), was het voor een aantal andere Utrecht-spelers al duidelijk dat hun toekomst niet meer in de Galgenwaard zou liggen.

Tweede keeper Khalid Sinouh verruilt Utrecht voor de Nederlandse ‘City of Light’ Eindhoven. Hoewel hij liever was gebleven bij de domstedelingen, gaat hij nu ‘voor de titel’ met PSV. De Marokkaan had het naar eigen zeggen uitstekend naar zijn zin in Utrecht. Hij heeft niet alleen de club, maar ook de binnenstad in zijn hart gesloten

Binnenkort op CampusTalk een compilatie van interviews met Barry Maguire, Tim Cornelisse, Michael Silberbauer en Khalid Sinouh over hun tijd bij de plaatselijke FC en in de stad Utrecht. Als voorschot vindt u hieronder al het complete interview met Khalid Sinouh:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.