Met de wind in je zeil

Afgelopen pinksterweekend stond niet alleen in het teken van het Christendom en pinkpop, ook dit jaar was er weer het jaarlijkse Delta Lloyd North Sea Regatta. Voor wie er niet bij waren, een kleine impressie.

Met meer dan drieduizend zeilers, vijfhonderd boten en driehonderd vrijwilligers is dit het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust. Er was regen, storm, hagel en onweer, maar niemand weerhield zich ervan om het water op te gaan. En als de zon dan doorbrak leek alsof het geluk niet meer op kon. Overdag werd er gesport, een topsport. ’s Avonds gefeest. Het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust en toch blijft de zeilsport een ondergeschoven kindje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.