Mihai Nesu begint aan revalidatie

FC Utrecht speler Mihai Nesu begint met revalideren. De Roemeen kwam vorige maand ongelukkig ten val en brak hierbij zijn nekwervel. De speler heeft hierdoor lange tijd geen gevoel gehad vanaf zijn nek naar beneden. Vorige week kwam naar buiten dat hij weer gevoel had in zijn rechterarm en wat in zijn rechtervoet.

Op dinsdagochtend 10 mei 2011 viel Nesu tijdens de training. Zijn ploeggenoot Alje Schut viel vervolgens op hem. Hierdoor brak Nesu zijn nekwervel. De medische toestand van de 28-jarige speler is de afgelopen week niet veranderd. Volgens de clubarts van FC Utrecht is het de aankomende maanden vooral afwachten welke ontwikkelingen er gaan plaatsvinden.

Nesu speelde dit jaar zijn derde seizoen bij FC Utrecht. De linksback deed dit seizoen mee aan 28 competitieduels waarbij hij één keer scoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.