Nu is het hot, maar voor je het weet..

Heb je eindelijk de smaak te pakken gekregen met planking? Geniet er maar niet te veel van. Op het moment dat jij deze trend eindelijk onder de knie denkt te hebben gekregen, staat er waarschijnlijk alweer een nieuwe rage voor de deur. Het probleem met een rage is dat we door het opkomen van een nieuwe, de oude weer vliegensvlug vergeten. Daarom een aantal grote trends uit onze jeugd op een rijtje, die zeker het herinneren waard zijn.

 

Waarschijnlijk roept de bovenstaande tijdlijn een hoop fijne gevoelens op en begin je direct met weemoed terug te denken. Enkelen van ons zullen waarschijnlijk ook frustratie voelen omdat zij er niet bij hoorden. Vaak kwam dit door je moeder, bijvoorbeeld omdat ze je geen klikarmband wilde geven. Maar soms is falen ook naar jezelf terug te leiden, zoals bij yoyo’en. Gelukkig is het nooit te laat om iets nieuws te leren..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.