Onthulling zesde beeld Ruud Kuijer

Acht meter hoog en bijna twintig ton zwaar is het betonnen kunstwerk van Ruud Kuijer. Het kunstwerk ‘VI Weerslag’ is het zesde beeld van de reeks Waterwerken. In totaal zullen er zeven beelden worden geplaatst. Afgelopen 30 mei was de onthulling van beeld nummer zes. Alle beelden staan op het bedrijventerrein Lage Weide. De beelden zie je onder andere wanneer je in de trein van Utrecht naar Amsterdam reist.


Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.