Socialijs, de eerste twitterende ijscoman

Je kunt hem vinden op de Uithof, het Wilhelminapark, Lepelenburg of hij komt je hoogstpersoonlijk even een ijsje brengen. Ijscoman Marten Schuurman met zijn onderneming Socialijs is een vreemde eend in de bijt. Hij is namelijk de eerste ijscoman in Nederland die meerdere sociale media inzet om in contact te komen met (toekomstige) klanten.

Via Hyves, Foursquare en Twitter worden zijn volgers constant op de hoogte gehouden van zijn locatie en laatste acties. Op 19 september zal hij in onze talkshow meer komen vertellen over het gebruik van Foursquare bij de verkoop van zijn ijs. Mis het niet! Voor meer informatie over Socialijs, kijk op www.socialijs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.