Stichting PANN breekt wereldrecord koekhappen

Afgelopen zaterdag stroomde de Neude vol met vaste PANN-gangers, vrijwilligers en toevallige passanten. Allen wilden dolgraag meedoen aan de poging van Stichting PANN om het wereldrecord koekhappen te verbeteren. Stichting PANN zet zich in voor de bevordering van homo-emancipatie in Nederland.
Het oude record stond op 1126 deelnemers, afgelopen zaterdag stonden er rond de 1300 hongerige deelnemers op de Neude. Een geslaagde poging dus, waarmee ze een officiële vermelding in het Guinnes Book of World Records hebben verdiend. Stichting PANN wilde niet alleen een wereldrecord vestigen, maar hoopt met de actie ook meer aandacht te vestigen op tolerantie en respect voor elkaar.Kijk hieronder hoe de hongerige massa de koeken verslond:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.