Wereldberoemd Utrechts studentenkoor dit weekend op de planken

Het 28-koppige Utrechtse studentenkoor Dekoor Close Harmony, dat afgelopen zomer in China mee deed aan de World Choir Games (WCG), staat dit weekend drie avonden achtereen in het Vorstelijk Complex in Utrecht. Tijdens de WCG sleepte de groep de wereldtitel voor Close Harmony Jazz in de wacht. In de categorieën ‘pop’ en ‘gospel’ behaalden ze tweemaal de tweede plaats. Dekoor behaalde nationale beroemdheid door in 2007 de eerste editie van het populaire muziekprogramma ‘Korenslag‘ te winnen.

Inmiddels is er weer een nieuw repertoire opgebouwd uit bekende en onbekende jazz en pop songs die het koor dit weekend ten gehore zal brengen. Voor het eerst zullen er ook nummers zijn met begeleiding van beatbox en technische hoogstandjes, maar voor de echte liefhebber zijn er natuurlijk ook onvervalste a capella close harmony stukken.

Wie: Dekoor Close Harmomy
Wat: Muziektheatershow Klik
Waar: Vorstelijk Complex Utrecht
Wanneer: 17, 18 & 19 juni
Info: www.dekoor.nl

Voorproefje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.