Zomer in je bol

De laatste schoolweken zijn ingegaan en de temperaturen worden steeds hoger. Tijd om de barbeque aan te maken en alvast na te denken over dé zomerhit van 2011. Crystal Fighters maken met hun zomerse hit ‘Plage’ natuurlijk veel kans en Mr Saxobeat van Alexandra Stan wordt grijsgedraaid op de radio. Welke plaat wordt deze zomer overal en nergens gedraaid? De redactie van Campusblog trekt een flesje rosé open en zet de kanshebbers voor je op een rijtje.
Michael Feiner & Eric Amarillo – El Matador

De nieuwe plaat van Michael Feiner en Eric Amarillo is niet iedereens favoriet, maar het woord ‘matador’, dat in het liedje zit verwerkt, blijft in ieder geval in je hoofd hangen.Example – Change The Way You Kissed Me
In de nieuwe single ‘Change The Way You Kissed Me’ combineert rapper Example dance met urban. Het nieuwe album komt over een maand uit, maar dit voorproefje klinkt alvast goed. Met dit liedje heeft Example volgens muzieksite FMC een nieuwe zomerhit te pakken.


Sak Noel – Loca People
What the fuck?’ Met deze uitspraak kun je makkelijk een zomerhit in elkaar knutselen. Voeg daar een zomers muziekje aan toe en een beat en je zit gebakken. Het nummer is al enkele maanden geleden uitgebracht, maar zal ongetwijfeld in de zomer populair blijven. Mocht er iemand zijn die zich na afloop van het liedje afvraagt wat ‘la gente esta mu loca’ in hemelsnaam betekent: de mensen zijn gek.Carlos – Guitaro
Het beste altijd voor het laatste bewaren, dat geldt ook bij dit verhaal. Carlos met Guitaro heeft de meeste kans om de zomerhit van 2011 te worden. De melodie is niet te moeilijk, de sound is zomers en de plaat zou het goed doen in clubs over de hele wereld. Fijne zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.