Het mysterie van de cirkels

Graan klaar om gecirkeld te wordenVolgens graancirkel expert- en onderzoeker Janet Ossebaard kunnen graancirkels onmogelijk door mensen worden gemaakt. Er zijn wel mensen die  graancirkels maken, maar deze cirkels voldoen volgens haar niet aan de biofysische eigenschappen die men aantreft bij alle cirkels die door ‘een intelligentie’ worden gemaakt.

Een neppe cirkel kun je eenvoudig van een echte onderscheiden. Bij een echte graancirkel zijn de volgende kenmerken vaak aanwezig:

РDe stengels van de plant gebogen en niet geknakt. Gebogen stengels kunnen alleen ontstaan wanneer de stengel aan ̩̩n kant sneller groeit dan aan de andere kant. De cellen worden dus aan slechts ̩̩n kant gemanipuleerd.

– Delen van de planten zijn verbrand, waardoor het lijkt als of de plant aan een intense warmtebron is blootgesteld.

– Het graan bevat geen zaden meer. Het zaad is ook niet op de grond te vinden. Waar is het gebleven?

– Er worden soms vreemde substaties in de cirkel gevonden, waar wetenschappers niet van kunnen ontdekken wat er is. Meerdere malen is er wit poeder gevonden in een graancirkel. Ook worden er af en toe een sponsachtige substanties aangetroffen.

Remko Delfgaauw vindt deze theorieën maar onzin. Hij heeft zelf meerdere graancirkels op zijn naam staan. Met zijn creaties zet hij menig graancirkelexpert op het verkeerde been.

 

Wil je meer lezen over de theorieën van Janet Ossebaard? Kijk dan www.circularsite.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.