Tips van gymmeester Jelle

In de uitzending was te zien hoe gymmeester Jelle kinderen met een motorische achterstand weer op weg helpt lekker te kunnen bewegen. Ouders van zulke kinderen kunnen nog heel wat van hem leren, en ook in het gewone basisonderwijs wordt door groepsleerkrachten gymles gegeven. Hier vind je extra tips van de prof!

Club Extra, waar Jelle de lessen geeft, gaat over het plezier van bewegen. Individueel en in een groep met andere kinderen. De activiteiten verschillen per les, maar zelfs verstoppertje spelen kan op het programma staan! Spelenderwijs zal het niveau van de kinderen worden verbeterd door steeds een stapje hoger te gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.