Brei je wild!

Insteken, omslaan, doorhalen, af laten glijden! Bij breien denk je al snel aan verveelde oma’s in stoffige huiskamers. Maar de meiden van Wolhalla uit Utrecht halen beide vooroordelen onderuit. Het jonge viertal is enthousiast aan het breien geslagen en hebben de stoffige huiskamer verruild voor de buitenlucht. Met hun vrolijke breiwerkjes versieren zij publieke objecten om het Utrechtse straatbeeld op te vrolijken. Aan de oude gracht was niets meer veilig. Zo versierden zij bomen, bruggen en lantaarnpalen. ,,We noemen het graffiti voor meisjes”, vertelt Jelleke Meijer van de meiden van Wolhalla. ,,Wij vinden het gewoon heel leuk om te doen! En daarnaast kunnen nu ook andere mensen van onze kleurrijke breiwerken genieten.”

Bekijk hieronder het kleurrijke eindresultaat…


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.