Raves populair

Iedere paar jaar worden illegale feesten populair onder jongeren, zo ook nu. Steeds meer feestgangers verlaten de discotheek om ergens in de bossen, onder een brug of in een loods te los te gaan.

Volgens jongerencommunicatie-adviesbureau Young Works is er een verschuiving zichtbaar in de clubscene van grootschalig en individueel naar kleinschalig en sociaal. Jongeren van nu houden van afwisseling. Iedere week ergens anders is uitdagend. Ze zoeken innovatie en spanning, daar halen ze plezier uit.

 

Hoe het werkt

Via social media worden feestgangers op de hoogte gehouden over wanneer er een feest plaatsvindt. Op de dag zelf kunnen ze vaak een nummer bellen om achter de locatie te komen of ze krijgen een sms of e-mail. Volgens een organisator van illegale feetsen, W., is de sfeer op raves bijna altijd uitstekend: “Mensen zijn dankbaar dat ze erbij kunnen zijn en de sfeer is heel uitgelaten en los”.

 

Wil je zelf ervaren hoe de sfeer op zo’n feest is? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.